Historia

Gelecta Finland Oy on suomalainen yritys, joka on toiminut vuodesta 2007. Olemme tehneet yhteistyötä tunnettujen ja alansa johtavien yritysten kanssa. Hankkeet ovat tuoneet asiakkaillemme selkeitä kustannussäästöjä ja samalla myös tuotteiden laatutason parantumista. Olemme toimineet asiakaidemme lisäresurssina, jolloin heidän omaa aikaa ja resursseja vapautuu muuhun tekemiseen.

Kokemus

Henkilöstöllämme on yli 15 vuoden kokemus operaatioista Kiinassa. Olemme toteuttaneet lukuisia menestyksekkäitä projekteja ja käytössämme on laaja asiantuntijoiden verkosto.

Avain menestyksellemme on asiaansa omistautunut henkilökunta niin Aasiassa kuin Euroopassakin. Keskitymme asiakkaamme tarpeisiin, etsimme ja tarjoamme laadukkaita sekä kustannustehokkaita ratkaisuja räätälöidysti ja vaatimusten mukaisina.

Henkilöstömme

Siping Liu (China): Gelectan Aasian henkilöstöön kuuluva monipuolinen ja hyvin verkostoitunut kansainvälisen kaupan osaaja. Asuinpaikka: Shenzhen, Guangdong. Vuosien kokemus kansainvälisten yritysten eri projekteihin liittyvistä tehtävistä niin Kiinassa kuin Euroopassakin. Tuntee asiakastarpeet ja ymmärtää hyvin eurooppalaisen laatuvaatimusten sisällön- ja tason.


Sami Nieminen:
prosessiteollisuuden ja logistiikan osaaja. Toiminut kansainvälisissä yrityksissä projekti- ja hankintatehtävissä. Aloitti teknisten muovituotteiden valmistuksen perheyrityksessä, suuntautui markkinoinnin ja tuotekehityksen pariin ja myöhemmin päätyi yrityksen osaomistajaksi. Verkostoitunut ja luotettava asiakaspalvelija, joka ymmärtää asiakkaan tarpeet ja etsii niihin oikeat ratkaisut.


Pekka Vahtila:
monipuolinen tausta kansainvälisten yritysten johtotehtävistä. Erityisen vahva kokemus kiinalaisesta valmistavasta teollisuudesta ja kiinalaisen yrityskulttuurin tuntemuksesta. Vuosien kokemus toimimisessa niin suomalaisten kuin kansainvälistenkin asiakkaiden rajapinnassa.